Boligadvokatkontoret

Advokatfirmaet Boligadvokatkontoret er specialister i at rådgive dig, når du skal købe/sælge din bolig. Skulle du befinde dig midt i et boligskift, er vi altid klar med kompetent hjælp og rådgivning til dig.

For os er det vigtigt, at du bliver stillet i den bedst mulige situation, når du står i en ny boligsituation. Det hele kan virke indviklet og uoverskueligt, og her vil vi gerne hjælpe dig med, at det hele går rigtigt til. Hjælpen er altid til rådighed til en fast lavpris, og vi tilpasser os gerne dine behov. Derfor tilbyder vi også både en stor og lille hjælpepakke, som kan gøre dig klog på, hvordan du er stillet.

En del af vores job består i at være i dialog med ejendomsmægleren og derudover yder vi komplet rådgivning, gennemgang af købsaftale og meget mere der gør din proces meget lettere. På den måde er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig.

Sidst, hjælper vi med at få et advokatforbehold, som er noget af det vigtigste. Et advokatforbehold giver nemlig køberen lov til at præcisere, ændre og i yderste tilfælde annullere købsaftalen. Den rettighed er vigtig at have.

Skulle du befinde dig i en uoverskuelig boligsituation, så lad endelig os hjælpe dig. Vi kan kontaktes på telefon 31 31 11 36 og står klar til at hjælpe dig på rette vej.