Strøm og temperatur alarm sørger for et sikkert hjem
Hvis du vil sikre dig, at din bolig er fuldt isoleret, og at alt udstyr i hjemmet virker optimalt, kan du investere i en strøm – og temperatur alarm.

Hvis du eksempelvis lige har valgt at investere i et sommerhus, hvor der i vintertiden er risiko for frostsprængning, kan du få overvåget temperaturen på dine vandrør, så du undgår, at frosten udvider vandet i rørene. Det skaber en tryghed for dig.

Hvad er en strøm og temperatur alarm?
En strøm og temperatur alarm er et nyudviklet apparat, der er det første af sin slags. Apparatet monteres på det kabel, der skal overvåges, og herfra får man information om, hvordan temperatur og strøm forløber. Navnet på den innovative løsning hedder SensorClip, fordi det er en sensor, der klikkes på ledningen, og som via sensorer kan videreformidle information direkte til dig. Det er muligt at få besked om frostsprængning eller andre temperatur- og strømudsving via sms eller e-mail, så du altid har kontrol over sommerhuset eller garagen.

En strøm og temperatur alarm forebygger pludselige overraskelser, der både kan være irriterende og utroligt dyre. Ved at installere en strøm og temperatur alarm slipper du for dyre regninger, der skal sikre dit hus og isolering på ny. Informationen fra apparatet videregives via et SIM-kort, sådan at sensoren fungerer som en mobil enhed, der kan kobles til et trådløst internet.

Hvorfor købe en SensorClip?
En SensorClip er et nyt vigtigt apparat, der – uden at påvirke isolering af kabler – kan monteres forskellige steder uden at blive påvirket af de omgivelser, der måtte være i rummet. En SensorClip kan klare fugt, og samtidig er den en stærk platform, der kan give dig nødvendige oplysninger om temperaturændringer. En SensorClip er værd at eje, fordi der ikke findes noget lignende på markedet, og den har desuden prisværdige og praktiske funktioner. Når man anskaffer sig en strøm og temperatur alarm får man både support og montering inkluderet – monteringen kan du nemlig selv klare nemt. Supporten tilbydes på både hardware og software, så du er sikret, hvis noget på din SensorClip skulle svigte.

Når man har en SensorClip betaler man et abonnement løbende, hvor man selv kan være med til at planlægge, hvilke ydelser der skal være inkluderet eller eksluderet. Præcis som en router, du har fået fra din internetudbyder, betales et abonnement, og derfor kan du nemt manøvrere dine betalinger måned for måned.

Du bestemmer, hvornår du skal have besked
En strøm og temperatur alarm giver dig besked, hvis spændingen skulle forsvinde på diverse forsyninger. Alarmen giver besked, hvis den gængse spænding på 220-400 volt forsvinder, så du kan følge med, hvis der er nogle unormaliteter, der finder sted. Du kan selv være med til at bestemme:

  • Hvad du vil have besked om

  • Hvilke grænser der skal sættes for “normale” tilstande


Alle funktioner på en SensorClip registreres, hvilket vil sige, at du også får besked, hvis noget skulle ske med de batterier, som giver din SensorClip strøm. Batterierne er overvågede, hvilket vil sige, at du får besked, når batterierne skal skiftes, eller hvis der er en temperaturændring, der gør, at batterierne ikke længere kan fungere. Der skal sættes tre AA batterier i strøm og temperatur alarmen, og som regel plejer disse batterier at have en levetid på max et år.