Det danske vejr er cykelvejr

OIZ M50 19Uanset årstiden er det altid dejligt og frisk med en cykeltur. Orbea cykler er skabt til al slags vejr og ekstreme forhold, så den er med dig hele vejen. Uanset om du har brug for en hverdagscykel til bykørsel, en moutainbike eller en landevejscykel, finder du helt sikkert noget, du kan bruge, når du kigger på Orbeas sortiment. Du kan blandt andet få en helt utrolig lækker MTB med alt i udstyr til absolut overkommelige priser. Hvis du selv vil have en finger med i spillet, kan du sågar være med til at bestemme hvilke farver, du ønsker cyklen skal have. Få hjælp hos din forhandler til hvordan du gør.

Orbea cykler

Cykler fra Orbea er både til vindere af de store løb, men bestemt også for weekend motionisten, eller dig som har brug for en hverdagscykel i særklasse spækket med lækre detaljer, som skaber opmærksomhed og lange blikke fra de andre cyklister. Orbea er absolut innovativt design kombineret med en utrolig styrke og holdbarhed. Spækket med fede detaljer og flotte farver.

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Citybikes fra Orbea er et suverænt godt valg, hvis du søger en cykel, som kan bringe dig fra hjem til job eller træning eller ud på en længere landevejstur. Citybiken er en alsidig, smuk, komfortabel letvægtscykel, som gør cykelturen til en nydelse. At cykle er frihed på 2 hjul.

Er du til lidt mere udfordrende cykling, er det MTB og/eller Triathlon fra Orbea du skal tjekke ud. Topmodellen hedder Ordu. Også her får du virkelig meget cykel for pengene. Og ikke mindst får du den allernyeste teknologi implementeret i hver eneste cykel. Orbea har nemlig et tæt samarbejde med det nærliggende Mondragon universitet, hvor der blandt andet forskes i, hvordan friktionsmodstanden kan nedsættes – aerodynamik. På kun 2 år har man opnået at gøre Ordu 10% hurtigere. Ja, med en cykel fra Orbea er du godt og meget hurtigt kørende ingen tvivl om det.