Giv den perfekte gave

kay-bojesen-abeKay Bojesens træfigurer er efterhånden en klassiker i de fleste danske hjem, og udover at være en favorit på ønskelisten til jul er det også populært, at figurerne foræres til store fejringer såsom bryllupper og jubilæer, hvor man aldrig går galt i byen med en figur fra Bojesen.

Guderne skal vide, at det ikke altid er nemt at finde den perfekte gave. Det problem vil vi gerne hjælpe dig med.

Vi har derfor samlet tre anledninger, hvor træfigurer fra Kay Bojesen er den oplagte gave. Og så kommer vi endda med tips til, hvilke figurer, der passer til hvad!

1. Bryllup

Hvad giver man lige brudeparret? Man vil jo gerne give dem noget, der kan skyde deres fremtidige liv godt afsted, for det er jo så yndigt at følges ad. Men hvordan giver man dem noget, som de vil sætte pris på og være glade for i mange år frem?

Til bryllupsgave er særligt Kay Bojesens gardere et populært valg, mens også turtelduerne eller de malede sangfugle synes oplagte til netop en bryllupsgave, der skaber et smukt minde om en ganske særlig dag.

2. Konfirmation og Studentergave

Om det er en markering af overgangen fra barn til voksen, eller om det er for at fejre, at studenten har klaret sig flot igennem tre års uddannelse, så er det oplagt at forære et stykke design, der i mange år frem kan symbolisere en helt særlig begivenhed.

Til studenten er det oplagt at give en figur som aben, elefanten eller sangfuglen – selvfølgelig med en hue i den rette farve. Til konfirmanden er det oplagt at vælge et tidløst design i nogle af de neutrale træfarver, da figuren skal følge personen i mange år frem.

3. Barnedåb

Til barnedåben kan man vælge nogle af de mere nuttede figurer såsom bjørnen, ranglen eller den lille elefant, mens også måge-uroen er et populært valg, fordi det er gaven, der bliver ved med at give – den kan nemlig nydes af både børn og voksne.