Sådan overvåger du væskestanden i en brønd eller et regnvandsreservoir

NiveauvagtHvis du er i gang med et arbejde, hvor der skal graves ud til en brønd, og vandet skal holdes væk, kan det være nødvendigt at overvåge væskestanden. Så kan du nemlig nå at reagere, hvis væskestanden bliver for høj eller for lav. Men hvordan gør du det på den smarteste og mest driftssikre måde? Det tager vi et kig på i denne artikel.

Effektiv overvågning af høj eller lav væskestand

NiveauVagt er et produkt til overvågning af væskestand og udviklet af SensorCLIP. Det er et trådløst og mobilt alarmsystem, som du kan anvende, hvis du gerne vil have besked ved for høj eller for lav væskestand. Det er ideelt i forbindelse med udgravning af brønde, men det bliver også i mange tilfælde anvendt ved overløbsbrønde, vandløb eller regnvandsreservoir.

Brugervenlig løsning – ingen fysisk installation

Det er nemt og særdeles brugervenligt at anvende NiveauVagt til overvågning af høj eller lav væskestand. Det bliver styret digitalt via vores brugervenlige portal, hvor du selv indstiller, hvem der skal modtage alarmbeskeder. Du kan vælge op til fem forskellige personer, der skal have besked, hvis der bliver slået alarm. Det er helt op til dig, om det skal være via mail eller SMS.

NiveauVagt kan anvendes af alle, og det kræver ingen fysisk installation. Det er derfor særdeles nemt at montere, og du indstiller det let via den webbaserede administrationsportal. NiveauVagt kommer med et indbygget SIM-kort, og roaming foregår gennem alle operatører på markedet.