Dametøj i plus size

Scooponline.dk åbnede oprindeligt i år 2000 som en fysisk outletbutik kaldet Scoop. Vi forhandlede alt slags tøj til både børn, herrer og damer, og vi solgte tøj i alle størrelser fra str. 34 og opefter.

I 2005 flyttede vi hele butikken til flottere og større lokaler på lystbådehavnen i Thisted. Her ligger vi stadig, men ikke alt er, som det var tilbage i år 2000.

Modetøj til store kvinder

I løbet af de første par år fandt vi ud af, at vi ville fokusere mere på et bestemt kundesegment. Vi begyndte at få en større og mere brændende interesse for at forhandle tøj i plusstørrelser.

Vi ville forhandle modetøj til store kvinder, for hvem det kan kræver mere rådgivning omkring pasform, nøjagtige størrelser mv.

Derfor har vi i mange år specialiseret os i modetøj af mærker såsom Zhenzi, Cassiopeia samt en række andre spændende kvalitetsmærker – alle i store størrelser.

Scoop blev til Scooponline.dk

Udover at gå fra at forhandle tøj i alverdens størrelser til at fokusere mere på plusstørrelserne, så gennemgik vi også en anden forandring for nogle få år tilbage.

I 2012 åbnede vi nemlig Scooponline.dk, som skulle vise sig at blive en spændende grobund og platform for fremtidig salg. Før vi gik online, drev vi en række sommerbutikker langs vestkysten gennem en årrække. I 2012 måtte vi dog sande, at vi ville noget andet – noget mere.

Vi ville gøre det nemt og let tilgængeligt at finde og købe modetøj til store kvinder, og i sin forenklede version var Scooponline.dk dermed født.

Sving forbi lystbådehavnen

Selvom vi nu også driver Scooponline.dk, så ligger vores fysiske butik som sagt stadig godt og sikkert på den skønne lystbådehavn i Thisted.

Du er altid velkommen inden for til rådgivning, vejledning eller bare en snak. Vores specialiseret personale står altid klar til at hjælpe med et smil, og vi gør alle sammen alt for, at du skal gå tilfreds og glad herfra igen.

Derudover arrangerer vi også tøseaftener fra tid til anden. Tøseaftener, hvor der er gode muligheder for at få en let forfriskning samt gøre en fornuftig handel i vores hyggelige omgivelser.

Vi glæder os til at se dig i butikken og på Scooponline.dk!